rzd
Каталог мобильных телефонов
Інтернет-провайдер, на якого можна покластися
bg

Новости мобильных телефонов


29.05.2023 Інтернет-провайдер, на якого можна покластися
Якщо ви шукаєте провайдера, який стабільно працює за будь-яких обставин, зверніть увагу на «Інформаційні Технології». Навіть якщо світла немає, потужності цієї київської компанії дають змогу забезпечувати користувачів якісним зв’язком. Ви зможете завжди бути в курсі важливих новин і дотримуватися дедлайнів. Страх випадіння з інформаційного простору без можливості зв’язатися з рідними залишиться в минулому.

Переваги та покриття інтернет-провайдера
Компанія «Інформаційні Технології» спеціалізується на підключенні швидкісного безлімітного інтернету, а також забезпечує багатоквартирні будинки та приватний сектор цифровим і аналоговим телебаченням. Інтернет-провайдер працює в таких районах Києва:
- Голосіївський;
- Печерський;
- Дніпровський;
- Дарницький;
- Деснянський.

Провайдер «Інформаційні Технології» може забезпечити безперебійний доступ до інтернету завдяки широкій мережі оптоволоконних ліній із пропускною здатністю від 10 Гбіт/с. У його розпорядженні — найсучасніше обладнання та допомога висококваліфікованих фахівців.

Здебільшого вузлова апаратура мережі підключена до резервного живлення і продовжує працювати за будь-яких умов. Компанія робить усе можливе, щоб жоден абонент не залишився без інтернет-зв’язку. Окрім цього, провайдер «Інформаційні Технології» має такі переваги:
- технічна підтримка, яка працює 24/7;
- найвища швидкість інтернету в Україні;
- безкоштовна VLAN для кожного абонента.

Компанія успішно функціонує ще з 1991 року, обслуговує багато великих компаній, а також найбільші готелі країни, такі як «Турист», «Славутич» та інші.

Послуги для населення
Інтернет-провайдер пропонує кілька тарифів:
- «Прогресивний» — 50 Мбіт/с.
- «Елітний» — 100 Мбіт/с.
- «Максимальний» — 300 Мбіт/с.
- «Реальний ГІГ» — 1 Гбіт/с.

Користувачі також можуть додатково підключити телебачення IPTV до кожного тарифу. Ви отримаєте можливість дивитися улюблені фільми й телепередачі не тільки на телевізорі, а й на планшеті чи смартфоні. Це дуже зручно і вигідно.

Дізнатися докладну інформацію про всі тарифи, а також подати заявку на підключення можна на сайті https://www.it-tv.org/ua/. Для корпоративних клієнтів можливе підключення з особливими умовами. Завдяки високій швидкості та стабільному зв’язку всі працівники офісу зможуть комфортно працювати з українськими та закордонними вебресурсами.

Провайдер «Інформаційні Технології» — це надійна компанія, співпрацюючи з якою ви завжди матимете стабільне інтернет-з’єднання.

Источник: mobilend.com.ua


Каталог мобильных телефонов


Alcatel
AMOI
Apple
Arima
ASUS
Audiovox
Axia
Benefon
BenQ
BenQ-Siemens
Bird
BlackBerry
Casio
Curitel
eNOL
Ericsson
Fly
FreeTalk
Haier
Hitachi
HP
HTC
Huawei
Kyocera
LG
Maxon
Mitac
Mitsubishi
Mobiado
Motorola
NEC
NeoNode
Nokia
Panasonic
Pantech
PENCK
Philips
Qool
Qtek
Rolsen
Sagem
Samsung
Sanyo
Sendo
Sharp
Siemens
Sitronics
Sony-Ericsson
Soutec
Tel.me.
Telit
Torson
Toshiba
Ubiquam
Vertu
Voxtel
Xplore
Zetta


bg